How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çOkay uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

su tesisatçısı Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik su tesisatçısı geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi su tesisatçısı ve gitti çok teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Radyatörleri ve Isıtma Sistemini su kaçağı tespit İnceleyin: Eğer su kaçağı tespit evinizde radyatörler veya ısıtma sistemleri varsa, bu sistemlerin etrafını kontrol edin. Sızıntılar bu bölgelerde de meydana gelebilir.

Report this wiki page